onsdag 22. juli 2009

Ferie


Etter en uke i Danmark er vi godt og vel hjemme igjen. Vi dro i øsende pøsende regnvær, men hadde fint vær meste-parten av uka. Kort oppsummert har vi badet, shoppet litt, vært på tivoli i København og spist masse god mat.
Og så har vi gått tur på stranda og sett på at sola har gått ned i havet.

Vel hjemme igjen kunne vi konstantere at jordbærene heldigvis ikke hadde regnet helt bort mens vi var borte.Til tross for mye regn, liljen 'Landini' blomstrer. De andre liljene er også i ferd med å slå ut i full blomst. Også dagliljene står med bristeferdige knopper. Hvis det nå bare blir litt sol i dagene som kommer så tenker jeg de også blomstrer snart.
Ellers var hagen preget av at det var mye ugress, både i bedene, i grusen og alle andre tenkelige steder. Av en eller annen grunn er det alltid ugresset som vokser mest mens vi er borte. Gresset var sikkert ti cm høyt, og pelargoniene i sinkbaljen holdt på å drukne. Det har regnet en del siden vi kom hjem også, men innimellom regnbygene har vi prøvd å få unna det verste ugresset og klippet plenen.

3 kommentarer:

Linnemi sa...

Det første bildet av gutten på stranden var bare helt nydelig. Virkelig et sommerbilde! :)

Lyst og luftig sa...

Så nydelige liljer du har! Moro å komme hjem til en blomstrende hage!! Håper du nyter de neste dagene;)

Unknown sa...

Sjælland, antar jeg? Dejligt, vi hadde ikke så flott vær som dere da vi var der sist. Kos deg med blomstringen i hagen. ;-)