torsdag 4. august 2011

Woodlandet i begynnelsen av august

Det går mest i bading og bærplukking om dagen. Ugresset får heller vente på ubestemt tid. Men det blir som regel en runde i hagen om kvelden. Det er mest vårblomster i woodlandet, men jeg fant da litt som blomstrer nå også. Anemonopsis macrophylla er liten, men veldig vakker der den blomstrer.

Deinanthe bifida er også liten og vakker. Ganske anonym før den plutselig står der med sine hvite vakre blomster
Epimedium x youngianum 'Niveum' er den siste av Epimediumene mine som blomstrer. Hvit og vakker den også.

Til slutt et bilde av en litt rufsete Echinacea ved navn 'Hot Papaya'. Den er kjøpt i år, og er en morsom sak. Men jeg lurer litt på hvor jeg skal plassere den. Flere av de nyere Echinaceaene har dødd første vinteren hos meg. Om det er pga dårlig herdighet eller feil plassering vet jeg ikke. Men jeg bør vel uansett få den i jorda snart... den og alt det andre som står og venter. ;)

3 kommentarer:

Stein sa...

Flotte Woodland planter du har! Det er alltid like spennende å se hva andre gjør i sine woodland områder! Jeg sådde anemone macrophylla frø for første gang i år og er spent på om de vil vokse og trives hos meg :-)
Ha en fortsatt riktig fin sommer!
Hlisen Stein i "Sommerhagen."

Mariann sa...

Nydelig blomstring på woodlandplantene dine. Jeg fikk spiring på Anemonopsis macrophylla i vår, fikk ferske frø i fjor høst. Gleder meg til de er store nok til å blomstre.
Hot Papaya var stilig. Jeg har også litt problem med Echinaceaene, sneglene er vill etter de akkurat når de spirer om våren. Så jeg må passe godt på de som overlever vinteren for faren er ikke over.

Line S sa...

Takk. :) Si fra hvis ikke frøene spirer, jeg har visst Anemonopsis litt her og litt der. ;)

Krysser fingrene for at det går bra med 'Hot Papaya'. Og så har jeg visst flere brett med frøplanter av Echinacea som jeg heller ikke helt vet hva jeg skal gjøre med i vinter... :D