lørdag 14. februar 2009

Vinterferie


Det er nydelig vintervær ute. Litt kaldt, minus 24 på det kaldeste sist uke, men midt på dagen er det fint å være ute, og sakte men sikkert går det mot vår.Neste uke er det vinterferie. Deilig med en ukes avbrekk i en ellers travel hverdag. I dag ble det en aldri så liten snartur til Hagemo på formiddagen. Jeg skulle bare ha litt jord, og det fikk jeg, to 80 liters sekker med L.O.G gartnerjord, så nå blir det både såing, stiklinger og ompotting her. ;) Det ble også med noen nye pelargoniumer hjem. Ikke så mange, men noen få...

Jeg har så smått begynt å renske opp i de fra i fjor, skal prøve å få til en oppdatert liste i løpet av ferien. Jeg ser at en del har gått med. Typisk nok er det flere av de jeg helst vil ha som ikke har klart seg. De fleste er det heldigvis mulig å få tak i igjen.

5 kommentarer:

Mario`s Verden sa...

Kos deg i ferien Line.
Jeg tittet på Hagemoes sider og der var noen jeg kunne kjøpt.
Men jeg klarer meg uten.
Men du er nå heldig som har et slikt garteri i nærheten!!!

Line S sa...

Takk. :)
Jeg kunne helt sikkert ha klart meg uten jeg også, men når jeg først drar dit så er det vanskelig å la være... Det er så deilig å se og kjenne lukten av hundrevis av pelargonier midt på vinteren, noen blomstret allerede. Billig var det også, 35 for store planter, og 20-25 for stiklinger. Og fem-seks nye er det alltids plass til. ;)

Unknown sa...

Lille Hjerte slengte oss bortover på tampen av dagen. Det ble noen stiklinger her også.
Kos deg med ferie - det har du sannelig fortjent!!!!

Line S sa...

Det var dumt jeg ikke visste det. Vi får ta oss en tur litt senere. ;)

Unknown sa...

Det ble bråbestemt her i efta. Hadde stress over at hele bilen var frosset i dag, også bensinlokket. Og ungefarting fram og tilbake. Znork. Mor ordner opp, far jobber beredskap... ;-)