onsdag 17. juni 2009

Vakre valmuer

I hagen er den ene valmuen vakrere enn den andre i ferd med å springe ut. Først ute var den gamle oransje, den som jeg egentlig har prøvd å bli kvitt. Men uansett hvor mye jeg graver, den ser ut til å ha kommet for å bli.
Nestemann ut er 'Little Candy Floss' fra Zimtrade i 2005. Den blomstrer trofast hver sommer med digre lakserosa blomster. Mange valmuer bruker flere år på å etablere seg, men denne her blomstret andre sommeren etter at den ble plantet.
'Karine', også fra Zimtrade, har litt mindre blomster, men er riktlig så yndig der hun står.For første gang står 'Royal Chocolate Distinction' med knopper, og er nå i ferd med å springe ut i all sin prakt. Og det er jo alltid like spennende. Det hender at planter er feilmerket, og av en eller annen grunn har valmuer en tendens til å bli oransje. Men denne her ser ut til å bli like mørk og lekker som navnet tilsier. Det blir nok flere bilder av denne. ;)
4 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Fantastisk flotte valmuer.

Margrethes hus og hage sa...

Du verden for noen flotte valmuer! Jeg begynner å skjønne at valmueverdenen er noe jeg må begynne å kikke på :)

Peoner er vakre, ja. Håper du legger ut bilder når dine springer ut! Det er noe å glede seg til :)

Hilsen Margrethe

Unknown sa...

Så kult! Du skal se at den gamle oransje vil være hos dere. :-)

solfrid sa...

Se der, ja! Sjokoladen er skikkelig fin;D

Jeg venter ennu på de to siste. Det var egentlig tre, men det viste seg at den ene var helt lik prinsessen. Karine er avblomstret,men jeg klipper henne ned og venter på ny.