lørdag 15. november 2008

En hageøkt i november

I dag ble det for første gang på lenge en liten økt i hagen. Strålende sol og nesten ti grader midt på dagen, så da spiller det ingen rolle at vi er midt i november. Jeg skulle egentlig plante løk. Det fikk jeg ikke gjort. Pakkene ligger fremdeles like ved inngangsdøren og gir meg dårlig samvittighet hver gang jeg går forbi. Men jeg fikk da både tømt diverse potter med sommerblomster og ryddet opp i litt rusk og rask. Plantet litt fikk jeg også, selv om det ikke var løk. Får satse på at godværet holder, så blir det forhåpentligvis en mulighet i morgen.
Ellers har de fleste av årets frøkataloger ankommet. Jeg har ikke bestilt noe ennå, hvis jeg ser bort fra en aldri så liten bestilling til Magnar... Men det er nok bare et tidsspørsmål før alle gode forsetter om å ikke så noe i vinter er glemt. Her en dag var jeg en liten tur innom sidene til Plant World, og selv om jeg bare hadde tenkt å bestille meg noen Geranium 'Jester's Jacket' frø, oppdaget jeg raskt at her kunne det fort bli både en og to bestillinger. Det var blant annet mange spennende bladplanter for den som liker det.
Men før jeg bestiller noe som helst må jeg altså få satt litt løk.
En av vårens nye tulipaner. Håper på gjensyn til våren.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Jeg holder fortsatt på med oppsporing av frøboksen min i kjelleren. Satser på å komme sterkere tilbake senere når den er gjenfunnet.

Lekker farge på tulipanen. Jeg feiget ut med lave hvite. Om de i det hele tatt kommer opp. Jeg pleier jo å ha så flaks på det området. ;-)

Line S sa...

Lave hvite høres riktig så lekkert ut. Jeg tenker du får en flott blomstring til våren. Her, hvor løkene fremdeles ligger i posene, spørs det vel... :D
Ellers får du bare ta deg en tur hit hvis frøboksen ikke skulle dukke opp.;)

Unknown sa...

Du skal ikke se bort i fra at vi beveger oss bortover en dag. Det er bare så mye på en gang pr i dag. Håndverkere ut og inn. Jaja. Man har jo valgt det sjøl! :-)

Anne på Moseplassen sa...

wow, for en praktfull tulipan da :D
Jeg kjøpte noen mørke på salget i år, er spent på om de faktisk blir mørke... ;)

Line S sa...

De mørke blir faktisk like mørke og flotte som det de ser ut til på bildet. Den enkle, 'Queen of Night' har jeg hatt i flere år. Mens denne som jeg ikke husker navnet på i farta er ny av året. :)