lørdag 27. september 2008

Nydelig høstvær

Det har vært nydelig høstvær hele uka. Men frostnettene lar heldigvis vente på seg, og det betyr at det fremdeles er mye som blomstrer. Denne Dahliaen er ny i år, 'Striped Vulkan' er navnet. Og den er en skikkelig fargeklatt der den står.
Tenkte også at jeg skulle vise et bilde av plenen vår. Det kom et par vindkast, og plutselig var lufta full av furunåler. Så i morgen spørs det om jeg ikke må rake litt. ;)

I dag har jeg plantet litt forskjellig fra Langangen. I morgen skal jeg se om jeg kan få resten i jorda. Det står visst også noen stauder i potter og venter på en mer permanent plassering. Og så har jeg kjøpt litt løk på Plantasjen som også skal i jorda.

2 kommentarer:

Unknown sa...

For en søt dahlia! :-)
Også pellizene står så pent at jeg ikke har hatt hjerte til å klippe dem ned. Maverick Star fra deg blomstret endelig - han sto under åpen himmel i gamlehuset. Lekker!

Line S sa...

Det kommer ikke på tale å klippe ned noe som helst her ennå nei. ;)Nå har jeg gått og ventet på at flere av årets nykommere skal blomstre i hele sommer, og endelig er det flere som står klare til å springe ut. Men nå er det kaldt ute, bare 2,8 grader, så jeg må vel ut og dekke over med fiberduk.